Tiden lÀker inga sÄr, man lÀr sig bara att acceptera

Idag vill jag att min bror ska finnas hÀr. Jag vill att han ska komma och lÀgga sig bredvid mig, fÄ mig att vara glad och mÄ bra. Jag vill prata med honom i timmar i strÀck som förut. 
Jag behöver dig hÀr hos mig Robin, ingen kan fÄ mig att mÄ som du kunde. 
 
 
 

Torsdag

Frukost och fika Ă€r det godaste som finns 
 
Idag Àr det 3 mÄnader till berÀknat bf datum, kÀnns helt sjukt att det bara Àr en tredjedel kvar nu.
I vĂ„r, nĂ€r solen lyser varmt i ansiktet, nĂ€r fĂ„glarna har kommit hem igen, nĂ€r isen och snön smĂ€lter bort, dĂ„ kommer jag gĂ„ runt med en prinsessa i i barnvagnen. Det Ă€r sĂ„ jĂ€vla sjukt fortfarande, om tre mĂ„nader har vi en bebis, vĂ„ran bebis 

StÀdhitler

En utav frukostarna som Àts mest nu, yoghurt, flingor och ÀppeltÀrningar. Det Àr sÄ galet gott mmmmm
 
Idag har jag varit stÀdhitler hÀr hemma. 
Jag har tömt, rensat och fyttat ut en byrÄ frÄn sovrumet till hallen. Vikt in ren tvÀtt. Satt igÄng en ny maskin. Dammsugit alla golv och soffan. Plockat undan alla mina sommarklÀder och stÀdat klÀdhyllorna i vÄran garderob. TvÀttat speglar. StÀdat köket. Lunchat med mamma. TvÀttat i tvÀttstugan. Handlat lÄdinredning till byrÄn. HÀngt tvÀtt hemma. HÀngt tvÀtt i tvÀttstugan. 
4 timmar senare var tröttapreggot mer trött Àn vanligt. NystÀdat hemma Àr bland det skönaste som finns. Nu fÄr vi se hur lÀnge det kan vara sÄhÀr rent innan det Àr dags att göra om allt igen, tvÄ tre dagar kanske? 

Gör om gör rÀtt

 
Nej nu gör jag mig en ny header tÀnkte jag. Det slutade med att jag raderade hela stilmallen i samband med att jag sparade sÄ helt plötsligt var hela bloggen blÄ och vit och jag har nu spenderat den senaste 1,5 timmen Ät att göra om den frÄn scratch. Nu Àr jag glad att jag faktiskt tycker det Àr roligt att pilla med kodmallar, och det blev ju bra med lite förÀndring! 

Har kommit till den tid jag undrar varför jag ens gÄr upp om dagarna

Jag behöver nÄgot att göra om dagarna. Jag gÄr upp, tar hand om katten, stÀdar, hÄller i ordning bara och gÄr och lÀgger mig igen pÄ kvÀllen. Jag har kommit dit jag undrar varför jag ens gÄr upp, vad Àr poÀngen. Det jag gör om dagarna har ingen betydelse. Varken i mitt liv eller utanför dörren. Jag skulle lika gÀrna kunna lÀgga mig ner och ligga dÀr tills i slutet av januari, nÀr det Àr ett nytt liv som behöver mig. Jag lÀngtar dit, tills bebben kommer, men ocksÄ för att jag fÄr ett liv dÄ. 
Aldrig har jag kÀnt mig sÄ meningslös som nu, sÄ onödig, sÄ tjock, sÄ fruktansvÀrt ful. 
 
 


 

Ang barnvagnen

BarnvagnsinÀgg nr 2: Tillslut kom vi fram till att vi tar erbjudandet om Brio Go 2013 för samma pris vi köpt Brio Smile 2014. Har lÀst en massor mer nu om Go och inte bara jÀmfört som innan och den börjar kÀnnas bÀttre och bÀttre nu. Det som jag tycker Àr mest negativt Àr dock hjulen, sÄ kallade "punkteringsfria" hjul Àr det pÄ Go som vi fÄr nu. Vilket innebÀr hjul so blir fula fort, fastnar grus och Àr dÄliga i snö. Som tur Àr kan man köpa vinterdÀck till den och i vÄr kommer Brio Go 2014 ut med lufthjul, sÄ vi kan köpa sÄdana till vÄran 2013 Ärsmodell. I och med att bebben kommer i januari sÄ kommer vi oavsett fÄ anvÀnda oss utav vinterdÀck i början. En av anledningarna till att jag ville köpa Smile frÄn början var att den redan har lufthjul som kan köras i alla terrÀnger, man behöver alltsÄ inte byta i vintertid. Hur som sÄ börjar det kÀnnas bra att vi fÄr hem en Go istÀllet och att den har mycket kortare leverans sÄ vi slipper vÀnta tills januari pÄ vagn, vill kÀnna pÄ den nu ju! haha 

Torsdag

mitt lilla monster 
 
Nu har vi bott hÀr i snart 6 mÄnader och igÄr var första gÄngen vi tÀnkte gÄ och kolla hur tvÀttstugan var. Vi yrade runt i kÀllaren i ca 15min. TÀnkte ge upp men mötte vicevÀrden i trappen som visade oss vÀgen, sÄ hade vi kollat i fel hus. Haha. TvÀttstugan lÄg i lÀgenhetshuset bredvid sÄ nu Àr jag Ànnu gladare att vi har egen maskin i lÀgenheten! 
 
Annars dĂ„, jag blev hĂ€mtat av mamma imorse för att Ă€ta frukost med henne och pappa och nu sitter jag och pillar med lite bilder jag har tĂ€nkt att skriva ut och rama in. Än har vi inte photoshop pĂ„ nya datorn och jag kĂ€nner mig sĂ„ sjukt lĂ„st. Blir galen pĂ„ att redigera i photoscape, det gĂ„r inte att göra nĂ„gontiiiing 

Smile vs Go

!BarnvagnsinlÀgg, blÀddra förbi vid ointresse!
 
 
Vagnen vi bestÀllt för nÄgon vecka sedan skulle komma i början utan december. Nu har vi fÄtt mail om att Brios leverans Àr försenad tills i slutet av januari(!!?!). Vilket Àr pÄ tok för sent dÄ hon Àr berÀknad tills dÄ men lika vÀl kan komma i början av januari. Vi har i alla fall nu fÄtt ett val, vÀnta eller ta en Brio Go för samma pris som vi köpt Smilen för. Jag blir sÄ trött och kluven. VÄgar man vÀnta pÄ att fÄ hem vÄran Smile, ska vi betÀlla om frÄn en annan sida (men dÀr kan det ju bli samma problem att de inte har dem hemma och mÄste betÀlla frÄn Brio som ÀndÄ har försenat leverans), eller ska vi ta en Go istÀllet?
 
Jag har lagt ner sÄ mycket tid pÄ att hitta den perfekta vagnen för oss, jag har Àven tidigare jÀmfört Smile och Go pÄ flera sidor, fördelar/nackdelar/vikt/storlek/hjul osv och dÄ kom jag ju faktiskt fram till att det Àr en Smile jag vill ha. 
 
Jag ska kolla mer pÄ Go vagnen och kolla om det Àr ett alternativ till oss eller inte.
 
update: Ska vi ta en Go ÀndÄ Àr nu min tanke? Vi fÄr paketet (liggdel, sittdel, bilbarnstol) för samma pris vi köpte Smile för. (Brio Go paketet kostar ca 12.000, vi köpte vÄrat smile paket för 8.500) vilket jag tycker Àr ett vÀldigt bra erbjudande prismÀssigt.

En detalj i sovrummet

 
Nya lampan som jag tycker Àr sÄ ball. VÀldigt enkel men med detaljer som gör den sÄ himla fin.
 
 

wanties from bikbok

 

Ranarp Lampa

Fick med mig denna lampan hem ifrĂ„n ikea igĂ„r. Tycker den Ă€r sĂ„ galet ball! Äntligen har vi en taklampa till sovrummet med haha
 

mÄndag morgon

Vi ville inte gÄ upp imorse, gosen och jag 
 
Har nyss Àtit frukost medan den hÀr buskillen sprungit runt och lekt och bitit pÄ allt man inte fÄr. Nu sover han och jag ska göra mig i ordning för dagen. Mamma kommer och hÀmtar mig för att Äka till IKEA under dagen och ikvÀll blir det makeup utbildning i Uppsala. 

Lagfest

IgĂ„r var det lagfest för NĂ€s Ip dĂ€r Peter spelar och pappa Ă€r trĂ€nare. Jag och mamma stod för lekarna och det blev en riktigt trevlig kvĂ€ll. Natten spenderades senare hemma hos mor och far dĂ€r vi varit hela dagen idag med. Ätit slappat och haft vĂ€rldens lataste dag, riktigt skönt faktiskt!  


frÄn omrÄdets pool

nÄgra bilder ifrÄn poolomrÄdet 

En dag i Alicante

 
 
 

Tisdag

bigmama redo att Äka och luncha med mamma och mormor 

Brio Smile

 
 
Vi har precis bestÀllt barnvagn! En Brio Smile blev det och vi köpte ett smidigt paket med Liggdel, sittdel och bilbarnstol i ett! 

MĂ„ndag


MÄndag och tillbaka i vardagen igen. KÀnns skönt faktiskt nu efter tre veckors semester. Idag har jag hunnit med att luncha med mamma, hon var hem hit och vi fixade lite lekar inför en fest pappa och peters fotbollslag har i helgen. NÀr Peter kom hem frÄn jobbet Äkte vi till bvc för att ta blodprover och mÀta magen och lyssna pÄ bebis igen. Allt var bra och barnmorskan och sockertestet avslöjade mig med att ha Àtit kladdkaka innan jag kom dit, oops haha. 

I never liked you anyway

 
tvÄ frÄn spanien - saraelundberg @ instgram 
 
 

what if i lose it all

Slapplördag. Bebbe som sparkar i magen och kattbebisar som sover bredvid
 

Hemma igen

Min fina sambo och jag 
 
Nu Àr vi hemma igen efter 3 veckor i Gran Alacant! Ca 30 grader varje dag och strÄlande sol. HÀr hemma har det blivit höst och kyligt ute, sÄ det har varit riktigt skönt att ha fÄtt förlÀnga sommaren med 3 veckor. 
Nu lÀngtar jag bara tills jag fÄr köpa massa saker till bebben, "nÀr vi kommer hem ifrÄn spanien köper vi det" har det sagts hÀr hemma tidigare sÄ nu jÀvlar ska det bestÀllas barnvagn och annat.
 
IkvÀll kommer mamma hit pÄ middag och har vÄra kattbebisar med sig som ska flytta hem till oss! 

Spanien shopping

1. Tunn stickad tröja Primark
2. Stickad tröja Blanco
3. Tunn lÄngÀrmad magtröja Bershka
4. Blus/skjorta Primark
5. Halsduk Primark
6. Topp Bershka
7. Tröja / tunnjacka Bershka
8. Trosor Primark
9. Trosor Blanco
10. Sjal Blanco
11. Halsband Primark
 
+ jeansen frÄn mango som finns i ett föregÄende inlÀgg
 
KlÀder ifrÄn shoppingen i Alicante och Elche. Totalt tror jag vi var pÄ 4 shoppingvÀndor haha
Helt galet va bra pris det Àr pÄ det mesta klÀderna i spanien, tex sÄ kostade trosor 2 euro (ca 17kr) som hemma kostar runt 70kr, halsduken och sjalen kostade 2 respektive 5 euro vilket ocksÄ Àr galet billigt. Sen sÄ hade de samma priser som hemma pÄ mycket, tex en hm tröja kostade 19 euro, som hemma hade kostat 199kr, men i och med att euron Àr lÀgre sÄ kostar samma tröja bara 163 i spanien, asbra:))) 
 

Dag 17


Efter 17 dagar i spanien sĂ„ mĂ„ste jag sĂ€ga att det ska bli skönt att komma hem pĂ„ fredag. In i vardagen igen och framförallt, riktig maaat! Vart man Ă€n Ă€ter sĂ„ Ă€r det hamburgare, pizza eller nĂ„gon pastarĂ€tt. Nej nu hoppas jag pĂ„ nĂ„gra riktigt soliga sista dagar hĂ€r sen Ă€r jag redo för vardagen och höstmys! 

Dag 13


Jag med ny leotshirt - freddan & peter - fotbollskvĂ€ll i förrgĂ„r - peter idag vid vĂ„ffellunchen 

Nu har vi varit hĂ€r i 13 dagar och har 8 kvar, imorgon har det redan gĂ„tt tvĂ„ veckor! Idag Ă€r det Ă€ven torsdag vilket innebar marknad och vĂ„fflor igen och ikvĂ€ll Ă€r jag och Peter sjĂ€lva sĂ„ vi fĂ„r se om vi hittar nĂ„gon trevlig resturang att sitta pĂ„:) 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg