hi


snart Àr vi dÀr

Om en vecka Àr det dags att lÀmna över nycklarna till gamla lÀgenheten och vi skall vara inne i nya. Det ska bli sÄ himla skönt nÀr allt Àr klart med flytt och renovering, att vi fÄr ta hem vÄran lilla vovve och komma in i vardagen igen.
Idag satte pappa upp sista tapeten och det sista som skulle mÄlas Àr klart. Nu Àr det bara för Peter att fÄ klart med elen och för mig och mamma att lÀgga golv i resten av lÀgenheten, sen Àr det klart att flytta in!  

Lykke 4Ă„r


ge ingen tid till Änger, det blir bra vad som Àn kommer

Jag mÄr bra nu. Nu Àr det mÄnader sedan jag tÀnkte och mÄdde sÄ dÀr. Just nu Àr alla pusselbitar dÀr de ska. Jag har de finaste vÀnnerna, finaste pojken och finaste familjen. Allt de gör för mig, det gör mig hel. 
Och HĂ„kan, min gud ♄

bloggdesign

Blir sĂ„ himla glad nĂ€r det man gör uppskattas! Fina Lovis bad mig göra iordning hennes bloggdesign till nya bloggen. Älskar att sitta och pilla i kodmallar! HĂ€r hittar ni till hennes blogg! 
 

-

Har sÄn jÀÀvla trÀningsvÀrk efter gÄrdagens benpass pÄ gymmet. Men ska bita ihop och dra dit idag innan dagens kalas och onyttigheter.

Nu Àr elen i köket sÄgott som klart, peter och viktor blev nÀstintill klara i fredags. Pappa har fÄtt upp halltapeten och nu börjar de likna nÄgot! 2,5 veckor kvar till inflytt! 


ju mer dom spottar


om 3 veckor skall vi vara ute ur gamla lÀgenheten och inne i nya. jag Àr stressad i hjÀrnan men annars lugn. 
jag Àr cepeförkyld men glad endÄ
jag har vÀrldens finaste vÀnner
jag kanske borde söka jobb snart? 
jag kommer ha vÀrldens bÀsta sommar 

klartslut varulvstjut. bert ljung<3 
 

you should know, things aren't always what they seem


nÀr solen gÄr ner

du och jag hjÀrtat 

aprilhimlen

jag var ingen, du var aprilhimlen 
 
 

#fitspo #thinspo #aldrigvila kÀftpÄre

Tycker ni det Ă€r as jobbigt med mĂ€nniskor som spammar instagram med vad de trĂ€nar om dagarna? Det gör jag. Öppet och rakt ut, ja skitdrygt. Inspirations account med trĂ€ningsinspo dĂ€remot, dem följer jag gĂ€rna!
SĂ„ nu till det jag skulle komma till, jag trĂ€nar med syster regelbundet och total-vĂ€grar att börja spamma instagram, MEN vill Ă€ndĂ„ kunna skriva vad jag sjĂ€lv gjort och förbĂ€ttrat mig. SĂ„ dĂ€rför tĂ€nkte jag att jag kan ju skriva det hĂ€r istĂ€llet. För det Ă€r ju min blogg som ni folket kan kolla pĂ„ precis nĂ€r ni kĂ€nner för det utan att behöva bli vĂ„lds-spammade utav trĂ€nings bilder varenda dag. Åh snĂ€llt tycker ni, jag veeet sĂ„ jĂ€vla smart!!

IALLFALL nu tĂ€nker jag trycka choklad för kom nyss hem efter 1,5 timme pĂ„ gymmet. Kort och gott TACK FÖR MIG


just like everything in the past, you're just a memory now

jag hatar att du inte lever. JAG HATAR DE SÅ JÄVLA MYCKET
 

Han bara stÄr dÀr
Och stirrar mig rakt ner i sjÀlen

Vi skulle Àlska varandra tills jorden gick under
Och du skulle aldrig dö, nej.
Det skulle aldrig va över för dig

Jag kommer Àlska dig nÀr jorden gÄtt under






Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg