#worldstoughestjob

 
 
Underbar film. Jag har vÀrldens bÀsta mamma! 

Att inte trampa nÄgon pÄ tÄrna

 
 Jag fick för nÄgra veckor sedan höra pÄ bvc efter att nÄgon frÄgat - Att barn under 2 Är inte ska titta pÄ tv. 
Att dem blir överstimulerade, att dem Àr för smÄ för att klara av det helt enkelt. 
Vi satte sÄklart inte Milissa framför tvn innan men det var tillfÀllen dÄ hon kollade Ät de hÄllet, sÄ att sÀga.
Det var nÄgot vi inte tÀkte pÄ alls. Efter vi pratade om detta med vÄran förÀldragrupp pÄ bvc sÄ ser vi alltid till att Milissa inte kan se pÄ tvn. VÀnder henne ifrÄn den helt enkelt. 
 
Men nu nÀr jag vet detta sÄ lÀgger jag sÄklart mÀrke till det sÄ fort nÄgon lÄter sitt barn titta pÄ tv. LÀgger upp bilder med texter som "vi kollar pÄ svambob som vanligt nu för tiden" eller "han/hon Àlskar att kolla pÄ babblarna". 
Jag vet sjÀlv att jag skulle bli sjukt irriterad om nÄgon sa Ät mig om vad som var rÀtt och fel. SÄ dÀrför sÀger jag ingenting, det Àr deras val. Men om dem inte vet dÄ? Om det Àr nÄgon mamma/pappa som faktiskt tÀnker "OJ de visste jag inte" och absolut inte vill sÀtta sitt barn framför tvn efter det. 
NÀr Àr det okej att sÀga till? 
 
 

Onsdag

Multitasking-pappa
 
IgĂ„r mötte jag och Milissa upp My för en promenad. TyvĂ€r sĂ„ blĂ„ste det sĂ„ himla mycket men det var skönt Ă€ndĂ„. Åt Ă€ven Ă„rets första kulglass! :) 
 
 

PĂ„skhelg

PĂ„skkĂ€rring | Gos med morfar | Åka bil | toka med pappa | prova nya onepiecen | eftermiddagsvila

ett brott att vara hopplöst kÀr

 

Rather be

 
 
 

A thousand years

 
Denna regniga mÄndag spenderas hemma med grodan. 
I lördags blev hon 2 mÄnader och det Àr sÄ roligt att se hur hon utvÀcklas och gör nya saker för första gÄngen.
 
-Hon ler och skrattar nÀr man busar med henne. 
-Hon "pratar" gÀrna, speciellt med djuren pÄ hennes babysitter. SÀger man Milissa, Mjauu!, sÄ svarar hon MAAAH. Haha :) Hon brukar ocksÄ ligga och prata i sÀngen pÄ morgonen nÀr hon vaknar. 
-Är hon pigg sĂ„ blir hon arg om hon mĂ„ste ligga ned. Hon vill mycket hellre att man ska hĂ„lla henne under armarna sĂ„ hon kan stĂ„ upp i knĂ€t. 
-LÀgger man henne pÄ mage sÄ blir hon jÀttearg för att hon inte kommer nÄgonstans. Hon ligger och sparkar med benen bara. 
 
 

Freakin' awesome

Idag kom mina linnen yay
 
Idag har vi varit i lekparken med min mamma och systerdöttrar och efter det gick jag och köpte nytt smink pÄvÀg hem. Fint vÀder och nya klÀder och smink, kan bli en bra fredag det hÀr!
 
 
 
 
 
 
 

adidas farm

 
Jag har gÄtt och kÀrat ner mig i Adidas Farm kollektion. SÄ. jÀvla. balla. Mina favoriter Àr ananas-zip hooden och alla linnena. HÀr finns hela lookbooken

8 veckor

Lilla tuffingen 
 
Besök pÄ BVC för vÀgning och mÀtning och sedan shoppa till grodan stod pÄ agendan igÄr. Mamma hÀmtade upp oss och det blev en heldag i BorlÀnge. Nu Àr garderoben fylld med klÀder i 62 som vÀntar pÄ att fÄ anvÀndas. 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg