Nytt frÄn Mango



Har köpt mig ett par jeans i boyfriendmodell. Perfekt att kunna knĂ€ppa under bebismagen utan att behöva gĂ„ upp en storlek eller tvĂ„, betyder ju att de sitter som de ska Ă€ven i vĂ„r! 



I Alicante

Efter stranshĂ€nget idah tog jag, syster och smĂ„tjejerna bussen in till Alicante. Promenader och mat blev det denna gĂ„ng, pĂ„ nĂ€sta blir det shopping! 

Kulan v22




Stranden, uteservering, poolhÀng

















Gran Alacant - Spain




Gran Alacant



Peter 26Ă„r

Idag Àr det min fina sambos födelsedag! PÄ bilden ser ni tvÄ utav de paketen han fick utav mig, stickad tröja och en klocka frÄn Daniel Wellington. 
Grattis pÄ födelsedagen min fina!

ombre

VÀrldens bÀsta mamma gjorde ombre pÄ mig idag! Mycket nöjd tjej! 

tjena kulan

t v Ä dagar kvar tills planet lyfter. Imorgon fyller Peter Pan Är och sen Àr det bara en dag kvar. Jag har inte ens börjat packa. Vet inte heller vad fan man ska ta med sig nÀr man Àr borta i tre veckor och bara fÄr packa i handbagagevÀska. KÀnner pÄ mig att det blir en sista minuten panikpackning pÄ torsdag eftermiddag nÄgongÄng. 
Hatar stress. jag Àr inte ens pepp pÄ att Äka , fan

Kommunikationsproblem

NĂ€r man har sĂ„ himla mycket man mĂ„ste fĂ„ ut sig, sĂ„ mycket som behövs sĂ€gas, men inte sĂ€gs. 
Jag kan förklara mig bĂ€ttre i text Ă€n vad jag kan med ord rĂ€tt ut. Men orden i texten kan inte förmedlas till den person som jag vill sĂ€ga det till. FĂ„r ur mig mina tankar för en stund, men till ingen nytta. Bara av att veta att orden finns dĂ€r, men fortfarande förblir osagda gör att bördan i bröstet alltid finns kvar. Varje gĂ„ng. 

Materiellycka

HÀmtat ut paket pÄ posten precis. Kamera till mig och dator till Peter. Nu kÀnns det inte lika hemskt lÀngre att systemkameran inte fÄr följa med till spanien. PÄ fredag drar viii!

En sÄnhÀr dag

 

yes plz

 
 

tumblr.

 

Triangle

Nyss hemkommen ifrÄn gÀvle dÀr det blev ikea och shopping med mamma! Nya svarta jeans fick jag med mig hem ocksÄ, vÀlbehövligt. Fick gÄ upp tvÄ storlekar för att kunna knÀppa runt bebbemagen, haha #vÀgramammaklÀder


Hösttisdag

KÀnner för att ligga i sÀngen hela dagen. Förhoppningsvis rÀddar mamma mig och frÄgar om vi ska hitta pÄ nÄgot kul


9 september

Nyss simmat med mor min och ikvĂ€ll Ă€r jag kattvakt, har hört att mormor lĂ€mnat smörgĂ„stĂ„rta Ă„t mig i kylen, BÄST


Lördaag

Hade syster & systerdotter hemma pÄ middag och myslördag igÄr, tacopaj och nachos med smÀlt ost.


Tillbaka till sommaren

Alcudia, Mallorca Spanien 2012

Precis nu för ett Ă„r sedan var jag och mamma i Alcudia dĂ€r syster bodde för nĂ„gra Ă„r sedan. Åh vad jag vill tillbaka nu. Men om 12 dagar fĂ„r jag sommar igen! Den hĂ€r gĂ„ngen gĂ„r flyget till Gran Alacant och dĂ€r kommer jag stanna i 3 veckor med min sambo & syster m familj. Galet vad skönt det ska bli! 

!

jag kom pĂ„ en sak idag, som Ă€r sĂ„ himla dumt egentligen. NĂ€r jag sitter och kollar pĂ„ klĂ€der/resor osv och kanske gör ett litet inlĂ€gg om de sĂ„ ska det alltid vara inom vissa priser. Men det Ă€r ju saker jag önskar bara fanns i min garderob eller ett stĂ€lle jag önskar Ă„ka till, sĂ„ ÖNSKA STÖRRE! FrĂ„n och med nu ska jag inte kolla pĂ„ priset först, jag gillar ju klĂ€derna/platserna/föremĂ„len och vill visa för alla andra med. Man fĂ„r drömma hur dyrt man vill, sen sĂ„ fĂ„r pengarna styra det man köper
SÄ dröm stort, inte sÄ lÄngt din plÄnbok rÀcker!
 
 
 
 
Jag Àr sÄ trött pÄ min vardag sÄ det Àr helt sinnessjukt. GÄ hemma, tvÀtta, stÀda, Àta, sova, plocka disk, stÀda, vara trött pÄ vÄran jÀvla köksvÀgg som fortfarande inte har nÄgot kakel för man mÄste hacka bort gammal jÀvla fix som sitter som sten. Äka och handla, bli deprimerad pÄ allt som inte Àr klart, sova Ànnu mer. 
Jag blir sÄ slut i kropp och huvud nÀr jag inte Àr nöjd med hur det Àr hemma. Vi har fÄtt det jÀttejÀtte fint sedan renoveringen men det Àr inte klart allt Ànnu och det suger ur all ork ur en. 

kulan pÄ kulan

 

'NÀr han vaknade nÀsta dag fick han en get som hette Ralf'

Jag och mamma tog med tjejerna till en getfarm, dom Ät pÄ en och kissade överallt. Tjejerna var lyckliga och gÀtterna lika sÄ 

lycka

Lyckan i kroppen att ha nÄgon att lÀngta efter, att krama om, lyckan att ha nÄgon som sÀger "jag tÀnker vara vaken tills jag vet att du inte har ont lÀngre", att fÄ bo med sin bÀsta vÀn, att ha nÄgon som lugnar nÀr nÀr man Àr livrÀdd för allt som ska hÀnda, att ha nÄgon som fÄr en att mÄ bÀst i vÀrlden, lyckan att ha en bebis i magen, en liten person som Àr en blandning av honom och mig. 
 
hur kan jag förtjÀna allt det hÀr, det senaste Äret, honom.  
 
 -Tjena Kakan
 
 

newbie

Dör sötdöden nÀr jag kollar pÄ bebisklÀder ifrÄn Newbie
 
IgÄr var jag och mamma till badhuset för att simma. Sedan Äkte vi till borlÀnge, var in pÄ barnenshus och provkörde barnvagnen jag och Peter troligen ska köpa och nu vill jag bara ha den Ànnu mer, haha. Sen var det raka vÀgen in pÄ Kapphal och till newbie klÀderna. SÄ himla goa, vill köpa allt!
 
Citerar Peter -Tur att jag inte Àr lika bebisklÀder galen som du, dÄ hade vi inte haft nÄgra pengar kvar till annat.  


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg