Idioter

Blir minst sagt förbanna nÀr vuxna mÀnniskor ska yttra sig om vÄrat ofödda barn. Skriva saker som att "stackars barn som blir född i januari". Herreguuud hur tÀnker folk? Skulle det skada vÄran tjej att hon föds i januari? Ska vi sitta och rÀkna mÄnader nÀsta gÄng kanske sÄ nÀsta föds i juni-juli mÄnad? Det Àr ju sjuukt!
Fyller sjÀlv pÄ juldagen och inte fan har jag lidit för de, paket tvÄ dagar i rad!
Och jag förstÄr inte heller hur kvinnor man inte kÀnner kan kommentera sÄdant nÀr svÀrmor skriver glatt om att barnbarnet som komma skall Àr en flicka.
Idioter


Leopard

Leo-pÄslakanset till lillbruden 

VĂ€lkommen in till min garderob

 
HÀmta ut paket med klÀder Àr nÄgot som blivit nÄgon slags vardaglig rutin kÀnns det som, haha. 
NĂ€r man för 3e gĂ„ngen pĂ„ en vecka sĂ€ger "Åh mina klĂ€der har kommit!" och Peter svarar "VadĂ„ för paket? Är det Ă€nnnnu meer, jag har betalat va?"  eheh ja... (okej nu lĂ€t det som han inte vet om att han betalar men han lĂ„ter mig inte och han har inget minne sĂ„ han vet om det egentligen! och det Ă€r klĂ€der till honom med) 
Jag tror jag blivit preggo-shopaholic. 

B A B Y G I R L

IgÄr fick vi se vÄran lilla bebbe. En frisk liten flicka Àr det dÀr inne i magen, som vinkar och rör sig. 

jag följer med dig hem ikvÀll, för jag vill inte vara sjÀlv

 
 

shoeheaven

O M G var min första tanke, min andra var JAG MÅSTE HAAA! Skorna Ă€r frĂ„n mĂ€rket Tiamo

fast forward

GĂ„rdagens kula

Idag har jag och kulan varit i badhuset och simmat med mamma efter ett uppehÄll pÄ ca 2 mÄnader. 30 vÀnder blev det idag (x25m) och hoppas pÄ 40 imorgon, nu ska vi allt komma igÄng igen! 

en sÄn dÀr dag idag #fatzo

ALLTSÅ varför ska det finnas sĂ„ mycket fina toppar och grejer nu nĂ€r jag blir för tjock för att ha dem för??? liksom ' Ă„h fin tröja jag köpt, kollar ner och bah tjena kulan tittar du ut?' #preggoproblem

Allt var perfekt

Förra hösten var mer Àn perfekt. Har aldrig varit sÄ lycklig som dÄ. Jag önskar att denna hösten i alla fall kunde bli hÀlften sÄ bra.
Som att svÀva pÄ moln


VĂ„ran nya walk in closet!

De tre sedanste dagarna har jag och mamma Àgnat Ät att göra om mitt förrÄd i hallen till en walk in closet! 
Jag har tyvÀrr ingen före bild, men vÀggarna var röda med stora blommor och pÄ golvet var det en orange plastmatta. Vi har rivit tapet, mÄlat vÀggar/lister, tapetserat och varit till ikea och köpt all inredning sÄ som trÄdbackar, hyllor osv. 
 
 

studded

 

om 32 dagar Ă„ker vi

32 dagar till Alicante. TÀnk om man fick gÄ runt i den hÀr fina dÄ 

Götalaborg

gofrukost hos faster innan match 

nÄgra slÀktingar och jag pappa och peter kÀkade pÄ O'learys pÄ avenyn innan vi gick till ullevi 
blÄvitt bebis<3 
 
 
 Bland det bÀsta som finns Àr att fÄ vara i staden jag Àr född i. Kan inte beskriva kÀnslan i kroppen jag fÄr varje gÄng jag Àr tillbaka i Göteborg, bara gÄ runt pÄ gator jag Àr uppvÀxt pÄ, kÀnslan nÀr jag fÄr vara med min slÀkt. Tack för den hÀr gÄngen götet, jag kommer snart tillbaka! 

one grain of sand

 
 

Le Specs

Have to have 

signal in the sky

 
 

minimesara.tumblr.com

Snart har jag varit fast i tumblr i tvÄ Är. VÀrldens bÀsta inspo sida som verkligen beskriver hur man Àr. Tror fan tumblr beskriver mig, hur jag Àr som person och vad jag Àr intresserad av. SÄ kul att se sÄ allas, kan blÀddra i timmtal. Sen Àr det som man vet precis hur en person Àr, fast man aldrig trÀffat dem. HÀr hittar ni min;  Minimesara.tumblr.com 

Renovering del 1 - Sovrummet

Jag tÀnker under en tid lÀgga upp lite bilder ifrÄn renoveringen utav vÄran lÀgenhet och sedan hur resultatet blev. HÀr  Àr lite bilder ifrÄn vÄrat sovrum! 
 
Innan; LjusrÄsa vÀggar med gul platsmatta. Pappa mÄlade alla vÀggar, karmar, tak och rapetserat. Jag och mamma la golvet. 
 
Efter; Fina ljusa vÀggar, vit fondvÀgg med silvermönster och brunt fint klickgolv!  
 
 
 

 
 
 
 

Götalaborg

PÄ fredag Äker jag, pappa och Peter ner till Àlskade Göteborg och vÀrldens bÀsta slÀkt. Jag Àlskar kÀnslan i kroppen nÀr man Äker förbi "Göteborg stad" skylten. Den hemma-kÀnslan man fÄr. Att fÄ krama om sina goa kusiner, fastrar och vÀrldens bÀsta farfar.
I helgen fÄr jag Àntligen göra det och det bÀsta Àr att jag ska fÄ visa Peter min hemstad. Husen jag vÀxte upp i, lÀrde mig cykla vid, skolorna jag gick i och presentera honom för de fastrar och kusiner han inte trÀffat Ànnu. Han fÄr trÀffa min goa farfar, han ska Äka spÄrvagn med mig, jag ska visa honom Liseberg, han ska för första gÄngen stÄ i blÄvittklacken pÄ Ullevi med mig, pappa och kusiner som ska med.


40% bakad

Och imorgon Àr det v17, fort det gÄr!


Games Captain

Idag har jag jobbat min sista dag för den hÀr gÄngen. Jag ska passa pÄ att fÄ klart det sista hÀr hemma nu, ska bli himla skönt faktiskt. Jag och mamma ska se till och fixa min walk-in closet som har blivit nÄgon typ av soptipp. FÄ bort klÀderna frÄn överfulla byrÄer och upp pÄ galgar dÀr man faktiskt ser vad man har, ska bli sÄ skönt! Funderar Àven pÄ att lÀgg upp nÄgot typ av renoverings-inlÀgg snart. Med bilder pÄ hur det sÄg ut innan vi flyttade in, i rivningsskedet och hur det faktiskt blev nÀr det blev klart! Jag ska bara orka ta mig tid till det, haha. 
 

gravidskalle

vill lÀgga upp tiotusen bilder pÄ kaggen ibland, bara för att jag Àr sÄ hyper över det, att det faktiskt Àr en litenliten mÀnniska dÀr inne. hur konstigt Àr inte det

Jag har fÄtt vÀrldens sÀmsta minne nu ocksÄ. Förut kunde jag bli jÀtte irreterad pÄ folk som inte kom ihÄg saker man pratar om eller inte kommer ihÄg att göra saker, och nu Àr jag precis lika dan sjÀlv, haha. 

vi sover Ät vÀnster

Det Àr sÄ gos att vakna med en sne mage varje morgon, bebis hamnar pÄ vÀnstersidan nÀr jag sover! 

Big Love

I onsdags gick vi ut med det. I januari blir vi tre.


KvÀllmyser med bebis i magen

 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg