gÄrdagens mama

 Mitt hÄr kÀnns fortfarande ovanligt kort efter att jag klippt nÀstan 2 dm för över en mÄnad sedan. Jag har alltid undvikit frissan för jag tror dem ska klippa av allt till öronen och att jag ska grina nÀr jag gÄr dÀr ifrÄn. Men nu har jag bÀsta frisören. Trotts att vi fick ta en hel del slitet sÄ kÀnns det inte sÄÄ kort. Jag trivs faktiskt mer för varje dag men lÀngden jag har nu. IgÄr var jag till frissan igen och gjorde det sommar-frÀsht med ljusa slingor och jag Àr kalas nöjd!

den senaste tiden

 
Jag Àr sjukt dÄlig pÄ att uppdatera hÀr. HÀr Àr lite bilder ifrÄn de senaste dagarna! Vill ni ser mer av oss sÄ uppdateras min instagram betydligt oftare! Saraelundberg kan ni söka pÄ! :) 
 
Vi har, shoppat i VĂ€sterĂ„s. Köpt barnstol till Milissa. Ätit en massa pannkakor. Milissa har börjat med smakportioner. Jag har varit hos frissan igen och slungat hĂ„ret ljusare. Köpt rosor till min man. Grillat hos mamma och pappa. MM
 
Idag Àr det min bÀsta tjejs 4mÄnaders dag! Jag hade aldrig kunnat ana hur mycket jag skulle kunna trivas i mamma-rollen. Min lilla groda lyser upp varenda dag som om det inte fanns nÄgot ont i vÀrlden. Hon fÄr mig att skratta varje dag. Jag Àlskar att se henne utvecklas och lÀngtar efter att fÄ vara med nÀr hon gör nya saker för första gÄngen.
 
 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg