28-12-13

 
 
Bland det bÀsta som finns Àr helgmorgnar, man fÄr sova lÀnge, Àta sen frukost och det bÀsta med allt Àr att veta att man fÄr spendera hela dagen med min fina sambo. Min lördag spenderades i soffan tillsammans med peter och vi gjorde inget annat Àn att kolla pÄ serier hela dagen. Att göra ingenting Àr sÄ underskattat

vagga

 
 Den hÀr fina vaggan kom mina förÀldrar med pÄ min födelsedag! Det Àr en vagga som alla barn i min mormors slÀkt legat i de första veckorna. Nu hade mamma mÄlat den vit och köpt fina pÄslakan och tillbehör till den. HÀr kommer prinsessan sova gott 

24 december

Julafton firades pÄ förmiddagen hemma hos syster och pÄ kvÀllen hemma hos mamma och pappa. Jag fick sÄ himla mycket fint bÄde till mig och sessan i magen och kommersÀkert visa upp en del hÀr. Hoppas ni fick en fin jul! 
 

35 dagar till berÀknat BF

En nÄgra dagar gammal bild pÄ magen 
 
Imorgon gÄr vi in i vecka 36 och jag har tÀnkt att fÄ klart sÄ mycket som möjligt. BebisklÀder ska tvÀttas, BB vÀskan ska packas och spjÀlsÀngen ska upp. Jag fick en jÀttefin vagga av mamma och pappa i födelsedagspresent i onsdags. DÀr kommer bebis fÄ sova de första veckorna. SlÀnger upp en bild imorgon! 
 
 

22-12-13

Idag har vi söndagsmys hÀr hemma pÄ Axel Johnsons, min sambo, vÄran kisse och jag. Nu Àr vi Àntligen hemma igen och kan fixa och dona inför julen. De sista klapparna Àr klara, gran skall skaffas och imorgon ska jag baka lussekatter för första gÄngen. 

isco vÀntar pÄ lillasyster

SÄhÀr ligger han och gosar varje kvÀll. Han spinner och hon sparkas pÄ honom, Gosen <3 

wanties till garderob och hemmet

 
 
 
 

julkaos

Jag har varit hundvakt i snart tvÄ veckor nu och kan inte vara mer stressad inför jul. Jag Àr inte hemma förens pÄ lördag och har dÄ tvÄ dagar pÄ mig att stÀda inför julen, köpa julklappar, julgran, hinna baka det jag tÀnkt osv. Jag borde ha köpt paket för lÀngesedan men det blir alltid i sista minuten av nÄgon anledning. Jag. hatar. att. stressa.


17/12/13

Sista förÀldragruppen mötet var igÄr och jag vet inte vad jag nu ska göra varje tisdag? Haha 
Första gÄngen var bÄde jag och Peter skeptiska och vi satt utanför i bilen och ville bara Äka hem igen. Nu Àr jag glad att vi gick in. SÄ himla mysig grupp och sÄ höll vÄran bÀsta barnmorska i gruppen vilket gjorde allt sÄ mycket bÀttre. Fick Àven veta att hon slutar i maj och kÀnner hur gravid hormonerna vill svÀmma över och jag vill bara grina. Vem ska nu mÀta min mage och ta mitt blod nÀsta gÄng jag Àr gravid?! :((( haha. 
 
 

att vara en tjockis

 
jag som tycker att magen inte vÀxer nÄgot nÀr jag kollar mig i spegeln, förstÄr inte sjÀlv fören jag kollar pÄ bilder och jÀmför.
TillfÀllen man mÀrker att jag blivit en tjockis:
- Jag blir anfÄdd nÀr jag klÀr pÄ mig, trotts att jag sitter ner. SITTER NER
- Sitter pÄ golvet nÀr jag tar pÄ mig skorna
- I duschen, jag ser inte mig sjĂ€lv. Man fĂ„r slĂ„ss med rakhyveln och hoppas pĂ„ att inte göra nĂ„gon skada. Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det bara hĂ€lsenorna som nĂ€stan rykt, tackochlov.
- Kommer inte upp ur soffan utan peters hjÀlp (haha osmidigast)
- Är som en tjock ninja nĂ€r jag ska upp ur sĂ€ngen, rullar
 
Idag ska vi till mvc och lyssna pÄ bebis, ta prover och mÀta magen. Den har vÀxt minst 2cm varje gÄng vi gÄr dit (varannan vecka), hur stor ska jag bli? 

10/12/2013

Har man varken isskrapa eller motorvÀrmare sÄ fÄr man sitta i bilen och vÀnta pÄ att det dÀr fina islagret ska smÀlta bort varje gÄng vi ska nÄgonstans. Haha för lata för att köpa skrapa, skulle kunna tro vi har all tid i vÀrlden som kan sitta dÀr och glo. 
 
Annars dĂ„? 14 dagar till julafton och 15 dagar till birthday. Jag har tandvĂ€rk frĂ„n helvetet. Är dessumtom hundvakt i tvĂ„ veckor, t v Ă„. Nu har det gĂ„tt 4 dagar och jag lĂ€ngtar redan sĂ„ tills de Ă€r hemma igen, haha 

Google Nexus 5

Äntliiigen en ny telefon. Jag har sagt hejdĂ„ till min iPhone och gĂ„r nu hand i hand med en nexus 5. 
Har vÀntat och vÀntat pÄ att den ska slÀppas i butikerna sÄ jag skulle kunna köpa den. IgÄr överaskade vÀrldens bÀsta sambo med att köpa den till mig i tidig födelsedagspresent! 
 
Förut hade jag tankarna pÄ nya iPhone men kÀnner att jag vill ha nÄgot nytt nu. Att lÀgga runt 6k pÄ en mobil som inte förÀndras speciellt mycket varje Är Àr inte vÀrt de lÀngre kÀnner jag. Finns en massa jÀmförelser nu mellan iPhone 5s och Nexus 5 nu och begge Àr den bÀsta inom sitt operativsystem (ios & android), sÄ för mig som har tröttnat pÄ iPhone och hellre lÀgger 1500-2000kr mindre pengar pÄ en mobil sÄ Àr nexus 5 perfekt för mig 

baseball jacka

 
 
Nytt till lilltjejen, dör sötdöden
 
 

05/12/13

 
La mig och vila en timma och vaknade upp till det hÀr. Isco tycker det Àr spÀnnande sÄ lÀnge han tittar ner mot gatan, tittar han upp mot himlen blir han rÀdd som om han tror han ska fÄ snön pÄ sig, haha
 
Till nÄgot helt annat, NÄgot mer preggo hÀr som har djÀvulsk foglossning??
IgÄr var jag hos sjukgymnasten och fick övningar jag ska göra varje dag för att inte ha lika ont i ryggen, hoppas verkligen det kan hjÀlpa mig. Men det jobbigaste Àr den hÀr jÀvla foglossningen. Att inte kunna gÄ som vanligt, att inte kunna vÀnda sig om i sÀngen utan att det kÀnns som man ska bryta hela jÀvla bÀckenet, kan inte lyfta ett ben i taget för att klÀ pÄ mig sÄ mÄste sÀtta mig hela jÀvla tiden haha. Nu Àr jag less pÄ mage och vÀrk sÄ hoppas de sista 7-8 veckorna gÄr fooort
 

snÀlla tomten

 
 

Första advent och första julbordet

IgÄr var jag och min familj pÄ Ärets första julbord. Vi hade det jÀtte trevligt och Ät sÄ himla god mat. En bra start pÄ december och idag tÀnker jag ta fram det lilla julpynt vi har! 
 
 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg