++++

 

.

 
sÄna dagar nÀr allt kÀnns Ät helvette. nÀr man vill ge allt en pungspark. nÀr man vill ligga ner och grina hela dagen. jag har haft tvÄ sÄdana dagar och idag vill jag bara lÀgga mig ner och vakna i mitten av augusti nÄgon gÄng. 
att man kan kÀnna sig sÄ tom, sÄ tom pÄ liv
 
 
lyssna pÄ hÄkan till jobbet. lyssna pÄ hÄkan hem frÄn jobbet. lyssna pÄ hÄkan nÀr man Àr ledsen. lyssna pÄ hÄkan nÀr man Àr glad.
 
Dekadens Àr sÄ svÄrt, och jag har aldrig fÄngat en enda dröm.
Och jag stÄr framför spegeln,
jag vill förÀndra allt, och allt som jag ser i den.


jag var bara inte gjord för dessa dar

Idag har bloggen fÄtt sig ett lyft i förhoppning pÄ att jag ska börja skriva mer hÀr. Vi fÄr se hur det gÄr med den saken. 
Nu har jag tre veckor kvar att jobba och jag lÀngtar sÄ tills jag fÄr vara hemma igen. Pappa blir sur nÀr jag sÀger sÄ, men arbetslösheten i mitt hjÀrta. Att vara hemma hela dagarna, dricka kaffe, fika och luncha upp de ynka kronorna man har och bara vara. 
 
pÄ tal om tre veckor, om 61 dagar Äker jag till spanien med min fina sambo, vÀrldens bÀsta lilla storasyster och hennes familj. vi kommer att bo i ett spanskt fin litet hur i tre veckor och ha det bÀst i vÀrlden 

Grattis alla Saror

Min fina mormor och hennes man har varit hÀr pÄ namnsdags-fika. Fick finafina blommar och paket

life's for the living

 

Vill ge vÀrlden en pungspark


jag önskar jag kunde rÀdda dig, som du har rÀddat mig, sÄ mÄnga gÄnger

var uppe lÀnge och pratade igÄr, om allt som hÀnt förut. Hur livet var, hur min högstadietid var. hur jag var den som inte passade in, men jag visste om att det var sÄ jag var och jag var nöjd med det. Hur jag inte umgicks med folk i skolan, pÄ fritiden. Hur det var du och jag dÄ. Du var den jag spenderade mina dagar med. Du var min glÀdje i vardagen. Du rÀddade mig varje dag. Men du var den som behövde bli rÀddad. Jag förstod inte.

 

jag önskar jag kunde rÀdda dig, som du har rÀddat mig, sÄ mÄnga gÄnger

 

Du försvann och jag blev kvar. Jag önskar jag var dÀr att stoppa dig. Att jag var den som hjÀlpte dig förbi tankarna du hade, ta bort det onda i din kropp. Jag vill rÀdda dig. 
Om jag bara fick en dag till med dig. En dag att visa vilken person du var, den starkaste jag visste, min största förebild. En dag till att höra ditt skratt, höra dig ropa mitt namn.

 

Du har gjort mig till den jag Àr. Det som hÀnt har gjort mig stark. LÀrt mig att stÄ pÄ mina egna ben. Jag vill göra dig stolt över att jag Àr din lillasyster. För jag Àr stolt att du Àr min bror. 
Jag Àr evigt tacksam över hur mitt liv Àr just nu. Att jag har den familj jag har, den sambo jag har och hur vÄra liv kommer att förÀndra inom en kort framtid, en positiv förÀndring. Förevigt kommer du att vara min största förebild. Den som leder mig igenom livet. 


Sommar

Instagram- saraelundberg


.

Plocka undan, dammsuga, fylla diskmaskinen, torka golven, stÀda badrummet, tvÀtta, plocka ur diskmaskin, hÀnga tvÀtt, skruva skÄpluckor. Jag tror jag fick en del energi av dagens lunch med pappa. Första riktiga maten sedan i onsdags. Jag bytte ut gÄrdagens spy-varannan timma-och sprÀngande huvudverk, till extremt trött men pÄ nÄgot sÀtt fÄ ett ryck att göra vÄrt hem till nÄgot annat Àn ett bombnedslag. Nu Àr jag minst sagt helt jÀvla slut och tÀnker ligga pÄ soffan resten utav dagen.



Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg