s o v r u m

 
 
 

Nike Baby Force 1

Tuffa sneakers till tuffa smÄ knoddar. Dessa skor Àr sÄ galet söta. Jag skulle mer Àn gÀrna köpa ett par till vÄran tjej, men funderar pÄ om man ska vÀnta tills hon Àr sÄpass stor att hon kan gÄ och ha dem med riktig sula. 
 
 

I vÄrat sovrum

En del av vĂ„rat sovrum. NĂ€r grodan i magen Ă€r nĂ„gra veckor ska hon flytta ifrĂ„n vaggan till spjĂ€lsĂ€ngen. Än sĂ„ lĂ€nge ligger fĂ„rpĂ€lsen dĂ€r och vĂ€ntar pĂ„ att sĂ€ngen ska bĂ€ddas och göras klar. LĂ€ngtar ihjĂ€l mig tills vi köper större sĂ€ng med, dĂ„ ska vi ha en fin sĂ€nggavel och massa fina prydnadskuddar. 

Inspiration

 Inspiration för fina bebishörnor. Tycker dessa Àr sÄ himla fina! Ljust, enkelt, svart och vitt, djurtryck, inslag av naturen, spjÀlsÀngar med rundade hörn, fÄrpÀlsar. 

bebis update

En bild frÄn igÄr 
 
Tre dagar kvar till bf. Jag har haft förvÀrkar i flera dagar och nÀtter nu sÄ hoppas hon vill komma ut snart! IgÄr var vi till mvc pÄ kontroller som vanligt. Vi bokade in en ny tid pÄ mÄndag igen men min bm tror inte vi kommer att gÄ pÄ den utan att bebis kommer nu i veckan, hoppas hon har rÀtt! 
 
Inatt blev ett till par frÄn vÄran förÀldrargrupp förÀldrar. Blev sÄ glad nÀr jag fick reda pÄ det nÀr jag vakna att jag grina en stund haha. Grattis till eran prinsessa! 

sunday

 

Vad roligt att du faktiskt frÄgade för du kom, du sög, du sÄgades


dyrberg/kern

Det hÀr fina armbandet fick jag utav min pojkvÀn i julklapp! Armband i rostfritt stÄl med smÄ svarta och silvriga Swarovski stenar. Det kommer ifrÄn DYRBERG/KERN och dem har massa fina smycken, bÄde till vardags och fest. 

anywhere, I would have followed you

 
I'll be the one, if you want me to
Anywhere, I would've followed you


tumblr

Minimesara.tumblr.com

fredag

VÄr kandelaber har fÄtt flytta ut till vardagsrummet efter gÄrdagens rensning i lÀgenheten. Har fÄtt en dille pÄ ljus och ljusstakar, och vill ha sÄnahÀr i hela lÀgenheten! 
 
Det Àr sÄ galet skönt med en ren lÀgenhet. Jag tror jag hade ett energiöverskott igÄr och gav mig in pÄ att rensa och organisera i skÄp, fixa bebishörnan, packa klart BB vÀskan och fick med mig en hel del skit till tippen. NÀr jag var klar var jag som en zombie sÄ idag kan jag slappa hela dagen med gott samvete. 
 
nÀr tror ni bebis kommer? 
 

Skötbord

IgÄr Äkte jag och mamma till IKEA för att köpa detta skötbordet som vi fÄtt av henne och pappa! IgÄr vid 23 tiden stod min sambo och skruvade ihop det och idag har jag pysslat med att stÀlla upp alla saker. Dem fina randiga lÄdorna jag fÄtt av mormor agerar nu förvaring Ät filtar och blöjförpackningar. Korgen har vi ocksÄ fÄtt av mormor och dÀr ligger det miniblöjor och vÀntar pÄ att bli anvÀnda av bebis! 

dagens kagge

Idag Ă€r det dags för ett besök pĂ„ mvc och jag hoppas det blir mitt sista. Bebis fĂ„r mer Ă€n gĂ€rna komma innan BF datum. KOMDÅ

interior

 

Ă€lska mat

GÄrdagens middag: Àggnudlar med kyckling - panaeng curry gryta

svartvita detaljer till hemmet

 
FrĂ„n House Doctor & ÅhlĂ©ns 

det snurrar i mitt huvud

NedrÀknaren visar idag 25 dagar kvar till bf. Snart Àr vi förÀldrar till en liten Goding. Ibland kÀnns det sÄ himla konstigt att tÀnka att jag faktiskt har en liten person dÀr inne. En liten tjej som Àr sÄ himla efterlÀngtad innan hon ens Àr född, som man varken vet hur hon ser ut eller vad hon kommer ha för personlighet. VÀnner vill kÀnna pÄ magen, hoppas pÄ att fÄ kÀnna pÄ en spark eller tvÄ. Det Àr sÄ himla konstigt att tÀnka pÄ det nu, nÀr man har haft dagar som man kÀnnt sig sÄ vÀrdelös, som om ingen bryr sig eller man kÀnnt sig obetydlig, att du Àr inget av det. Alla har personer omkring sig som skulle göra allt för dig, och sÄ har det varit sedan du lÄg i din mammas mage. Du var efterlÀngtad lÄngt innan din familj ens visste hur du sÄg ut, vem du skulle vÀxa upp och bli. 
 
 

2013/2014

NyÄr spenderades först hemma hos min förÀldrar med god mat. Vid 22 Äkte vi sedan hem till syster som hade fest. Mycket roligt! :) bebis var poppis och det skulle klÀmmas och kÀnnas pÄ lillatjejen. Nu nÀr det Àr nytt Är sÄ fÄr hon gÀrna komma nÀr som helst! 


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg