memory

 VÄran fotovÀgg
 
NÀr jag var gravid sÄ fotade jag magen varje vecka och det ska bli sÄ himla kul att skriva ut alla bilder och samla dem pÄ ett stÀlle. SÀtta in dem i en fin bok eller liknande kanske, med lite info om vad som hÀnde under de veckona, hur hon vÀxte och utvecklades mm. Jag vill Àven fylla pÄ fotovÀggen med en massa fina bilder jag tagit pÄ henne. Det Àr sÄ skönt och smidigt att ha en egen fotoskrivare hÀr hemma sÄ man kan skriva ut fina bilder precis nÀr man vill. Dock sÄ mÄste man ju hÄlla koll pÄ fÀrgen i skrivaren nÀr man har en egen, och jag Àr en sÄn som alltid gör allting i sista minut. Vilket betyder att jag vÀntar tills det absolut inte finns nÄgon fÀrg kvar.   
 
Jag handlar mina blÀckpatroner och fotopapper till min skrivare pÄ http://www.handyink.com/se/hp/blaeckpatroner, bland annat för att det har sÄ snabb leverans. SÄ vill ni ha en sida med superbra service och riktigt snabb leverans sÄ kika in dÀr! http://www.handyink.com/se

Kommentarer
Postat av: Esmeralda
2014-03-22 @ 17:07:08 / http://getfitandhealthy.blogg.se

Naw vad fint!!


Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sara Lundberg, 20
Jag bor med min sambo Peter och vÄran dotter Milissa i södra Dalarna. HÀr kan du lÀsa om livet som nybliven mamma, mitt intresse för redigering, tatueringar & inredning.
Mer info hittar ni under fliken om mig


Instagram: saraelundberg